Seara gălăţencelor la „Românii au talent” (VIDEO)

Seara gălăţencelor la „Românii au talent” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Ultima seară a preselecţiilor la „Românii au talent” a adus pe scena Pro Tv trei gălăţence talentate, cu momente artistice inedite. Merită să aflaţi ce spectacol au făcut Eliza Irimia, Ina Georgescu şi Elena Huncanu.

„Am venit aici ca să ajung în inimile oamenilor și în primul rând ale membrilor juriului”, a mărturisit gălăţeanca Eliza Irimia, în vârstă de 19 ani, studentă. Dacă în primele secunde ale interpretării ei juriul – Andra, Mihai Bobonete, Dragoş Bucur şi Andi Moisescu - părea plăcut surprins, pe parcursul piesei „I Put A Spell On You“, reacţiile s-au schimbat.

Puteţi viziona aici momentul Elizei Irimia.

„Ai o voce foarte frumoasă, dar trebuie să înveți să oferi cât trebuie, nu să dai tot într-o astfel de prestaţie. Pentru mine a fost prea mult. E nedrept ce se întâmplă acum. Practic, tu cânți foarte bine, dar dând foarte mult nu a fost ce trebuie“, i-a spus Andra.

„Ai voce, ai forţă, ai tot ce-ţi trebuie, dar dacă momentul nu ţi-a ieşit bine, noi trebuie să judecăm asta”, a adăugat Mihai Bobonete.

„Vocea este impecabilă, o controlezi, faci ce vrei cu ea. O duci sus, jos, ştergi cu ea pe jos, o întorci, o faci cravată, o faci cravată, deci talentul tău este indiscutabil. Bucură-ne exact așa cum te bucuri tu când cânți doar pentru tine. De la mine ai un «Da»“, i-a spus Andi Moisescu. Un „Da“ a obținut și de la Dragoș Bucur. Andra şi Mihai Bobonete i-au spus, însă „Nu”, aşa că gălăţeanca nu a trecut în etapa următoare.

Cu „Hamlet” pe scena talentelor

Ina Georgescu are 40 de ani, este project manager în domeniul IT, în Bucureşti, şi, după cum a mărturisit, este originară din Galaţi. Pasionată şi de limbi străine, Ina Georgescu a venit pe scena „Românii au talent” cu un moment inedit: a interpretat celebrul monolog al lui Hamlet în engleză, franceză, maghiară, spaniolă şi română.

Puteţi viziona aici momentul Inei Georgescu.

După ce i-a bulversat cu un „X” prestaţia artistică, Dragoş Bucur a întrebat-o ce alte pasiuni mai are. Aflând că face escaladă şi că a fost pe vârful Mont Blanc, actorul a găsit cea mai bună explicaţie: „Hamlet este o piesă de referinţă în teatru, iar monologul acesta este Mont Blancul tuturor actorilor”. A admis că ideea gălăţencei este interesantă, dar rezultatul a fost ca o încercare de escaladă montană în sandale, cu două pungi de plastic şi o sticlă cu suc acidulat. Doar Andi Moisescu a apreciat cu un „Da” momentul ei.

Emoţie şi maturitate în dans, la doar 12 ani

La doar 12 ani, gălăţeanca Elena Huncanu a revenit pe scena „Românii au talent”, de această dată cu un moment de dans contemporan plin de emoție şi de profunzime. „Bravoo!”, i-a strigat, în ropotele de aplauze ale publicului şi juriului, Mihai Bobonete.

Şi Andrei i-a fost greu să-şi găsească cuvintele: „Mi-a plăcut foarte mult, Elena! Şi când văd câtă seriozitate, cât focus, câtă concentrare şi câtă putere emani atunci când dansezi, mi-e foarte greu să mă gândesc că ai 12 ani! Şi zic: Doamne, dar cum e posibil?”.

„Eu sunt fascinat de cât de repede descoperă astăzi copiii dansul contemporan, care nu mi se pare un dans despre veselie, ci mai degrabă despre durere. Dar iată că acest sezon m-a pus foarte mult pe gânduri, întrucât am văzut foarte multe numere de dans contemporan, de la vârste chiar mai fragede. Nu pot decât să te aplaud şi să spun probabil nu mai e aşa cum credeam eu!”, a remarcat Andi Moisescu.

Cei patru „Da” oferiţi de juriu au trimis-o pe Elena Huncanu într-o etapă următoare.

 

Citit 1499 ori Ultima modificare Luni, 24 Aprilie 2023 09:34

1 comentariu

  • postat de Cam asta am văzut, am auzit, am simțit.
    Sâmbătă, 22 Aprilie 2023 23:56
    109.166.129.***
    Eliza le are pe toate, dar așa cum a spus și juriul, a fost prea sigură pe ea că va trece și de aici un perete care s-a pus în interpretare excelentă , prea tehnică și mesajul transmis publicului, juriului. Pentru a prinde la public, cântecul trebuie transmis și din suflet, inimă, puțină mimică dulce, mișcarea corpului, pentru a arăta că trăiești mesajul cântecului și astfel, apropii juriul, publicul. În fine, interpretarea a fost rece, perfectă, dar rece, gheață.
    Monologul din Hamlet, nu a avut nimic de a face cu interpretarea teatrală a scenei, mai mult a ținut de a demonstra cunoașterea unor limbi străine, nu a fost rău, doar atât.
    La dans, Elena a fost perfectă pe scenă, melodie foarte frumoasă dublată de o coregrafie excelentă pe această melodie, mișcările foarte bine sincronizate cu melodia de pe fundal, mișcarea corpului, a brațelor, degetelor, capului, mimica facială, mișcarea picioarelor, foarte bine expusă, ca un tot unitar, pe fondul melodiei bine alese. Excelent, ai fost de 10, ai transmis mișcarea artistică la sufletul nostru, bravo.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.