Moment uluitor de dans, oferit de o gălăţeancă la "Românii au talent" (VIDEO)

Moment uluitor de dans, oferit de o gălăţeancă la "Românii au talent" (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

"Vai, ce frumos!"/"Mamă, da’ ce atitudine are!"/"Ce zici, la zece ani?!"/"E bine, e foarte bine!"/"Bravo!", sunt exclamaţiile admirative care s-au auzit de la masa juriului "Românii au talent", în timp ce pe scenă evolua Elena Huncanu, în vârstă de numai zece ani, din Galaţi.

Graţioasă şi puternică în acelaşi timp, gălăţeanca ne-a spus, luni seara, o minunată poveste prin dans. Potrivit Pro Tv, Elena Huncanu a început să ia cursuri de dans clasic la vârsta de cinci ani, iar apoi a trecut la dans contemporan. Îi place acest stil de dans, pentru că simte că poate face orice, simte că e ea cu adevărat. Simte că o definește.

Momentul artistic al gălăţencei i-a oferit lui Andi Moisescu o revelaţie: "Eu am bănuiala că în România, pe undeva, a început să se facă nişte şcoală. Mai exact, la şcolile de talente, unde lucrurile încep să funcţioneze. Pentru că altfel nu-mi explic cum de noi vedem, în fiecare an, copii din ce în ce mai talentaţi, la vârste din ce în ce mai fragede. Ceea ce mă face să cred că avem profesori foarte buni şi că e o chestie de programă. Că la şcolile asta de talente copiii petrec exact atâta ore câte au nevoie şi probabil că le şi place ceea ce fac, altfel nu-mi explic cum de noi vedem lucruri atât de frumoase".

Cu patru "Da"-uri, Elena Huncanu s-a calificat în etapa următoare a competiţiei "Românii au talent".

Citit 1608 ori Ultima modificare Luni, 03 Mai 2021 20:40

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.