Premii pentru liceenii care vor să devină contabili

Premii pentru liceenii care vor să devină contabili
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Elevi de clasa a XI-a din întreaga țară s-au întrecut în cadrul unui concurs de cultură și educație financiar-contabilă, organizat de Ministerul Educației, în colaborare cu Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR).

La concurs au luat parte elevi de liceu de la filiera tehnologică, calificarea profesională Tehnician în activități economice.

La Galați, faza județeană a competiţiei a avut loc la Colegiul Economic "Virgil Madgearu" din Galați, în colaborare cu Filiala Galați a CECCAR. Au participat elevi de la Colegiul Economic "Virgil Madgearu" Galați și Colegiul Național de Agricultură și Economie Tecuci.

Au fost recompensați cei trei elevi câştigători ai premiilor I, II şi III, precum şi patru care au obţinut menţiuni, astfel: Remus Andrei Nicula (Galaţi) - Premiul I, Răzvan-Cristian Lupu (Tecuci) - Premiul II, Gabriel-Tudorel Cozma (Tecuci) - Premiul III, Mihai-Cosmin Tamvuia (Galaţi), Andrei Marin (Galaţi), Andrei Cosmin Cacu (Tecuci) şi Alisia-Georgiana Dumitriu (Galaţi) - menţiuni. Primii doi clasaţi s-au calificat la etapa națională.

Premierea elevilor câștigători are loc astăzi, 2 mai, la ora 11,00, la sediul Consiliului Județului Galați. Recompensele, în valoare totală de peste 6.000 de lei, au fost asigurate de Consiliul Județean Galaţi şi Filiala Galați a CECCAR.

 

Citit 1078 ori Ultima modificare Luni, 01 Mai 2023 22:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.