Unde poţi evada în natură, ca la pădure ori la munte
Foto: George Marinescu

Unde poţi evada în natură, ca la pădure ori la munte
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Gălățenii se plâng, și pe bună dreptate, că nu avem suficiente spații verzi, că acelea pe care le avem nu sunt suficient îngrijite, că nu există suficiente locuri de petrecere a timpului în aer liber sau, dacă sunt, acestea se află în afara orașului, fiind accesibile exclusiv cu mașina.

Ei bine, așa cum se vede din fotografiile alăturate, avem un spațiu verde generos, bine îngrijit de o echipă de oameni dedicați, care este accesibil și fără autoturism și unde biletul de intrare nu ne atacă semnificativ bugetul. Din imagini, am putea spune că suntem ori în pădurea cu bujori de la Cuca, ori undeva la munte, dar, de fapt, spațiul cu pricina se află în Țiglina I și este Grădina Botanică din cadrul Complexului Muzeal de Științele Naturii "Răsvan Angheluţă". 

Citit 2176 ori Ultima modificare Luni, 15 Mai 2023 14:00

2 comentarii

  • postat de magis
    Marți, 16 Mai 2023 16:27
    89.121.200.***
    Ce ne trebuie spatii verzi ... betoane, nene, si paduri de stilpi zincati! Asa arata un oras modern in viziunea lui Pucheanu, nu cu parcuri intinse, cu flori si copaci umbrosi.
    0
    0
  • postat de Iancu Jianul
    Marți, 16 Mai 2023 09:13
    5.13.169.***
    Da, dar intrarea costa! Ma uit cum in market-uri dispar ofertele instant! Niciodata nu a fost asa, nici in criza din 2008.
    Populatia este pur si simplu casapita financiar de acest stat criminal... si NU MAI AU BANI!
    Este aproape imposibil sa supravietuiesti cu 300....500E venituri la cheltuiei de
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.