La Berești, primarul a înțeles ca trebuie sa își respecte promisiunile electorale

La Berești, primarul a înțeles ca trebuie sa își respecte promisiunile electorale
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

"Am candidat la funcția de primar al localității mele natale cu dorinţa de a lăsa ceva în urmă, de a construi lucruri la care nu aș fi avut curaj să visez! 

Astăzi pot spune că mi-am îndeplinit unul dintre visuri şi cu siguranță nu mă voi opri aici.

Alături de prietenul și partenerul meu George Stângă, cel care îmi e alături în toate proiectele pentru bereșteni am semnat la București contractul de finanțare pentru asfaltarea a 12 străzi din localitatea noastră.

Str. Voinești, Plugului, Zefirului, Crângului, Salcâmului, Anton Corniță, Recoltei, Muncii, Horincei, Primăverii, Bâzanului, Secerii sunt străzile pe care vom avea ASFALT prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny - o investiție record de nu mai puțin de 88 miliarde vechi. 

Avem toate avizele scoase, deci pana la sfârșitul lunii vom scoate acest proiect la licitație, iar dacă e totul bine, pe final de an vom începe efectiv lucrările! 

Ar mai fi foarte multe lucruri de spus, dar astăzi vreau doar să ne bucurăm de această uriaşă realizare. Mulțumesc tuturor celor care au avut și au încredere în mine și echipa mea!", a declarat primarul orașului Berești, Mihai Bejan.

(P)

Galerie de imagini

Citit 1622 ori Ultima modificare Joi, 25 Mai 2023 15:20