Natura şi culorile Dianei Melnic vă aşteaptă la Galeriile „Mantu”

Natura şi culorile Dianei Melnic vă aşteaptă la Galeriile „Mantu”
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Până pe 12 iunie, la Galeriile "Nicolae Mantu", gălăţenii pot admira lucrările vibrante ale Dianei Melnic, o artistă sensibilă, care transmite emoţie prin culoare.

Născută în 1993, la Hlina, Briceni, Republica Moldova, Diana Melnic a absolvit Universitatea Naţională de Artă "George Enescu" din Iaşi, studii de licenţă şi Master în Pictură de şevalet, după ce anterior studiase Design de modă la Chişinău.

Actualmente, trăiește și lucrează în Galați.

A participat la expoziţii naţionale şi internaţionale de grup, printre care "Jam Art Session", "Kult 41", Bonn, Germania - 2019, Salonul de primăvară 2023, la Galeria de Artă "Nicolae Mantu", Galaţi, Salonul de iarnă, la Galeria de Artă "Nicolae Mantu" 2022, Galați, Bienala Națională de Artă "Camil Ressu" Galați - 2020, "Poem vizual II", la Casa de Cultură a Municipiului Iași "Mihai Ursachi", "Green Deal", Galeria de Artă Victoria, Piața Unirii, Iași ş.a.

În expoziţia personală vernisată vineri la Galeriile "Mantu", Diana Melnic vă aşteaptă cu expresia personală "Despre natură şi culoare". O găsiţi pe facebook: DIANA MELNIC ART şi Instagram: diana.melnic.art sau îi puteţi scrie la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 1221 ori Ultima modificare Luni, 29 Mai 2023 17:56

1 comentariu

  • postat de paloma
    Marți, 30 Mai 2023 14:11
    5.13.138.***
    O tusa originala, care-ti inspira liniste sufleteasca...
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.