Oamenii buni pentru Galați există și doresc să se implice!

Oamenii buni pentru Galați există și doresc să se implice!
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Fostul consilier județean PNL, Dan Neicu, s-a implicat în suportul fraților Ianis și Iosif Bejan, membri ai clubului de robotică.

"Gălățenii noștri fac performanță la nivel mondial în robotică. În consecință, am luat hotărârea să sprijin echipa Republic of Sophia cu 10.000 de lei pentru a ajunge la campionatul mondial de robotică World Robot Olympiad care va avea loc în Danemarca între 21 și 24 septembrie!

Asociația Galati 2020 a înființat în anul 2017 clubul de robotică educațională Sophia Science cu scopul de a oferi copiilor gălățeni oportunitatea de a beneficia de instrumente de educație moderne. Deși la început în 2017, roboții construiți pentru competiția World Robot Olympiad erau din piese împrumutate, rezultatele nu s-au lăsat așteptate și este obținut primul rezultat notabil: locul 6 mondial, cea mai bună clasare a României de când țara noastră participa la această olimpiadă.

În timp, s-au stabilit noi recorduri pentru România: vicecampioni mondiali Thailanda 2018, locul 5 Detroit 2019, vicecampioni mondiali Canada 2020, medalie de bronz Canada 2020, și campioni mondiali la Los Angeles 2022!

Felicitări, dragii mei! Vă doresc din tot sufletul succes în toamnă! 
Voi sunteți ceea ce numesc: OAMENI BUNI PENTRU GALAȚI!", a declarat Dan Neicu.
 
(P)
Citit 1420 ori Ultima modificare Joi, 03 August 2023 15:22