Ajutoare pentru vârstnici şi persoane cu nevoi speciale

Ajutoare pentru vârstnici şi persoane cu nevoi speciale
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

La Parohia ”Adormirea Maicii Domnului” din municipiul Tecuci s-au desfășurat mai multe activități filantropice în beneficiul vârstnicilor nevoiași și singuri din comunitatea tecuceană, precum și al altor persoane cu nevoi speciale aflate în grija unor instituții medicale din judeţul Galaţi, aflăm de la părintele Rareş Bucur.

O astfel de activitate a fost şi cea de vineri, 11 august, desfăşurată de această parohie pentru cei 87 de pacienți internați cu grave probleme de sănătate, în special neurologice, în cadrul Centrului Medico-Social din localitatea Pechea.

Activitatea filantropică prin care au fost oferite alimente neperisabile (ulei, zahăr, orez, făină de grâu, mălai, paste), sucuri, pături, lenjerii și produse igienico-sanitare, în valoare de 3.000 de lei, a fost organizată şi coordonată de preotul paroh Petru Ojog, în urma unui parteneriat cu Protoieria Covurlui şi cu tineri voluntari tecuceni.

La final, toţi cei prezenţi au participat şi la un scurt moment de rugăciune în frumoasa biserică ocrotită de ”Sf. Mare Mc. Pantelimon”, situată în vecinătatea acestei instituţii sociale.

Citit 6560 ori Ultima modificare Luni, 14 August 2023 11:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.