Prima reacție publică a patronilor stației GPL din Crevedia

Prima reacție publică a patronilor stației GPL din Crevedia
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Ionuț Doldurea - fiul primarului din Caracal - și Cosmin Stîngă, care dețin stația GPL din Crevedia unde au avut loc exploziile devastatoare, au venit luni cu o primă reacție: „Încercați de nespusă mâhnire, înțelegem devastați încercarea extremă prin care trec atât de multe familii și sperăm să nu fim descalificați în străduința asumată de a o alina”.

Potrivit Hotnews.ro, cei doi patroni ai Flagas SRL susțin că sunt „preocupați de situația victimelor și a tuturor persoanelor care au avut și au de suferit în orice mod din pricina acestui accident”.

   

  • „Urmare a tragediei cauzate prin incendiul din localitatea Crevedia, în reprezentarea societății FLAGAS SRL ne găsim cu prioritate preocupați în aceste zile de situația victimelor și a tuturor persoanelor care au avut și au de suferit în orice mod din pricina acestui accident.

La nivelul companiei și la nivel personal, ca administratori ai acesteia, căutăm sa identificăm cu rapiditate și eficiență soluții concrete care să sprijine persoanele în suferință și efortul autorităților și care să completeze mobilizarea impresionantă și angajamentul pe care deja mulți oameni de bună credință le-au dovedit fără ezitare.

  • Încercați de nespusă mâhnire, înțelegem devastați încercarea extremă prin care trec atât de multe familii și sperăm să nu fim descalificați în străduința asumată de a o alina.
  • În contextul dat și din respectul datorat îndeosebi celor direct afectați de această nenorocire, comunicările noastre vor fi rare și reținute, inclusiv procedurile penale deja inițiate impunându-ne, chiar dacă astăzi nu la nivel formal, o astfel de conduită”, au transmis, printr-un comunicat citat de Antena 3, Ionuț Doldurea și Cosmin Stîngă.

Exploziile devastatoare de la Crevedia au făcut doi morți și 56 de răniți și au scos la iveală un șir întreg de nereguli. Stația GPL care aparținea fiului primarului PSD din Caracal era închisă doar în acte. Sub nasul autorităților se derulau operațiuni care puteau oricând să se transforme într-o tragedie.

Afacerile de milioane ale familiei Doldurea

Firma de GPL la care s-a produs explozia din Crevedia și care îi aparține lui Ionuţ Daniel Doldurea, fiului primarului PSD din Caracal, Ion Doldurea, a fost amendată de mai multe ori de Inspectoratul pentru Situații de Urgență pentru mai multe nereguli legate de nerespectarea măsurilor de securitate la incendiu, iar în 30 septembrie 2020 firma anunțase autoritățile că închide punctul de lucru.

Conform procurorului general Alex Florența, după închidere, în toamna lui 2020, firma - care are 25 de puncte de lucru în toată țara - urma să funcționeze doar ca punct de parcare a cisternelor, însă acolo aveau loc în mod obișnuit transferuri de GPL din cisterne, deși nu mai avea niciun fel de autorizație.

    Stația GPL este a firmei FLAGAS SRL, care în ultimii 5 ani a avut contracte de peste 1,6 milioane lei, prin achiziție directă, cu primăriile ale comunelor conduse în principal de primari PSD. Printre acestea se numără primăriile din Moara Vlăsiei, Bolintin-Vale și Cervenia (Teleorman).Ionuţ Daniel Doldurea mai este acționar în alte 5 firme, trei dintre acestea având contracte de peste 2,8 milioane lei cu primării conduse în bună parte de PSD, în aceeași perioadă. În total, peste 4,5 milioane lei.

Citit 1764 ori Ultima modificare Luni, 28 August 2023 14:58

4 comentarii

  • postat de dan
    Marți, 29 August 2023 07:49
    109.99.195.***
    PSD-ul in toata "splendoarea" lui!la cat mai multe"succesuri"din astea!vi se potriveste!
    0
    0
  • postat de Goe
    Marți, 29 August 2023 06:18
    5.13.205.***
    Caracatita PSD loveste din nou ! Nereguli trecute cu vederea deoarece esti membru si cotizezi catre partid ,astea toate in contextul unei tragedii cu regrete tardive ! Vrei afaceri tari pe banii statului ? Fa-te PSD - ist !
    0
    0
  • postat de Capitalismul unora le priește, partidul te ocrotește, beleaua este că ne omoară, pe bune.
    Luni, 28 August 2023 15:51
    109.166.135.***
    Capitalismul unora, cu legături politice tipic mafiote, le priește viața prin România. Au creat o clică de speciali în a noastră viață, de zici că s-au pus pe omorât românii ce au mai rămas pe mioriticul plai, instituțiile statului fiind acaparate pentru a lor interese de clică, unde banul să iasă
    0
    0
  • postat de PSD=coruptie !
    Luni, 28 August 2023 15:35
    204.14.72.***
    acum cateva luni azilul groazei din Voluntari cu primar PSD.
    Primarul din Caracal din PSD.
    Primarul din Crevedia din PSD !
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.