"România Limpede" ecologizează Parcul "Cloșca"

"România Limpede" ecologizează Parcul "Cloșca"
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Inițiativa "România Limpede" organizează, pentru al doilea an consecutiv, în parteneriat cu organizațiile "Cu Apele Curate" și "ASAP România", șapte zile de acțiuni de prevenire a poluării cu plastic a apelor, prin programul "River Cleanup Collective @Dunăre", o acțiune a Grupului Schwartz. Acțiunile de protejare a apelor vor fi organizate în perioada 1-8 septembrie, în apropierea malurilor Dunării din mai multe localități riverane.

Acțiunea de la Galați se va desfășura sâmbătă, 2 septembrie, și va consta într-o acțiune de ecologizare a Parcului "Cloșca", începând cu ora 9,30. Aceasta va fi urmată de un Atelier ASAP (Armata Selectării Atente a Plasticului), pe Faleză, la Elice, de la ora 12,00.  Atelierul va consta într-o sesiune de joacă "Adevăr sau Reciclare", coordonată de Alex Zamfir (celmaibuntata.ro).

"Prin întrebările și provocările din joc descoperim cât de tare este afectată planeta, cât suferim și vom suferi din cauza plasticului care se aruncă la întâmplare. Copiii vor învăța într-un mod distractiv și aplicat despre importanța colectării separate și ce impact au deșeurile asupra mediului. O sesiune de joc durează aproximativ o oră și pot participa maximum 30 de jucători, cu vârsta minimă de 7-8 ani", anunţă organizatorii evenimentelor din 2 septembrie de la Galați.

Citit 1369 ori Ultima modificare Vineri, 01 Septembrie 2023 14:17

1 comentariu

  • postat de marr
    Vineri, 01 Septembrie 2023 20:42
    86.124.201.***
    ...Sau Arta si Civilizatie la Dunare (nu?).
    Expeditie arheologica in cautarea Normalitatii si a Bunului Simt(cu mare atentie la scari sa nu-si rupa gatu' ).
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.