Un nou protest la AJFP Galați pentru susținerea revendicărilor

Un nou protest la AJFP Galați pentru susținerea revendicărilor
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Sindicaliștii din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP) Galați au întrerupt din nou lucrul, joi, pentru câteva ore, pentru susținerea revendicărilor de natură economică, profesională și socială pe care le au împreună cu ceilalți colegi ai lor din sistemul Finanțelor Publice. Acestea sunt: modernizarea sistemului fiscal, echitate salarială (la muncă egală, salariu egal), crearea familiei ocupaționale "finanțe", modernizarea sistemului de recrutare, avansare, pregătire profesională, protecție și sprijin, prin elaborarea unui statut al finanțistului.

"Angajații sunt în stradă, conflictul colectiv de muncă este declanșat, următoarea etapă este greva generală", se arată într-un comunicat remis de Federația Națională a Sindicatelor din Finanțe, în care se solicită guvernului să-și asume responsabilitatea soluționării conflictului colectiv de muncă declanșat de sindicaliștii din Finanțele Publice, "în considerarea faptului că îmbunătățirea activității sistemului fiscal este absolut necesară, acesta reprezentând un element de siguranță națională".

Citit 867 ori Ultima modificare Joi, 31 August 2023 16:50

1 comentariu

  • postat de Nicusor
    Joi, 31 August 2023 20:25
    5.13.144.***
    Chiar NU vreti sa munciti. DE CE NU ati facut greva sambata si duminica ? Mai aveti tupeu sa cereti tichete de vacanta, bonuri de masa si diferite alte sporuri. Ia mergeti in subteran (in mina) sau la gura furnalului sau chiar intr-o sectie de forja. Atunci sa va vad ce mai spuneti.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.