Cât mai au de așteptat fanii UNTOLD care vor bilete pentru ediția 2024

Cât mai au de așteptat fanii UNTOLD care vor bilete pentru ediția 2024
Armin van Buuren, pe scena Untold 2023
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Organizatorii UNTOLD, festival care ocupă locul III în Europa - alături de Tomorrowland (Belgia) și Glastonbury (Marea Britanie) - și locul VI la nivel mondial, conform clasamentului oficial Top 100 Festivals, realizat de DJ Mag, anunță că, pe 12 septembrie, la ora 12,00, vor fi puse în vânzare primele 10.000 de abonamente pentru ediția din 2024.

Pentru fanii care se înscriu pe https://untold.com/register, aceste abonamente vor avea un preț special de 99 de euro plus taxe. Fanii entuziaști ai Festivalului UNTOLD sunt încurajați să se înregistreze pe site-ul oficial al evenimentului pentru a avea prioritate în achiziționarea acestor abonamente speciale.

Înregistrarea online oferă șansa de a accesa abonamentele înaintea vânzării generale și le asigură fanilor posibilitatea de a se bucura de toate experiențele pregătite de organizatori pentru ediția de anul viitor.

Fiecare ediție a festivalului devine o poveste aparte, la care participă fanii din întreaga lume. UNTOLD și-a câștigat recunoașterea internațională pentru show-urile uluitoare, producțiile vizuale impresionante și pentru că organizatorii aduc în fiecare an, în inima Transilvaniei, artiști și DJ de top din industria muzicală internațională.

Citit 1272 ori Ultima modificare Marți, 12 Septembrie 2023 19:21

1 comentariu

  • postat de Cristi
    Marți, 12 Septembrie 2023 11:48
    86.14.245.***
    Organizatorii aduc in fiecare an artisti de top , cum ar fi Gheboasa si altii !
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.