Încă un pas important pentru dezvoltarea infrastructurii din Tecuci!

Încă un pas important pentru dezvoltarea infrastructurii din Tecuci!
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
George Stângă, președinte PNL Galați: „Încă un pas important pentru dezvoltarea infrastructurii din Tecuci!"
Încă un proiect finanțat prin Programul „Anghel Saligny" a fost semnat în această săptămână pentru municipiul Tecuci. Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Ioan Veştea, și primarul PNL al municipiului Tecuci, Lucian Costin, au semnat la sediul ministerului contractul pentru alocarea unei finanțări de 20 milioane lei pentru modernizarea străzilor din municipiul Tecuci, etapa 2 – lot 4. Valoarea totală a investiției este de aproape 24 milioane lei.
„Încă o dată se dovedește că PNL a avut dreptate când a susținut implementarea Programului „Anghel_Saligny", unul ambițios care vizează îmbunătățirea infrastructurii, a condițiilor de trai și reducerea decalajelor între rural și urban peste tot în țară. Această investiție reprezintă un pas important în dezvoltarea municipiului Tecuci și încă un proiect pe care colegul meu, Lucian Costin, îl demarează în mandatul său de primar. Modernizarea străzilor nu doar că va îmbunătăți calitatea vieții pentru locuitorii orașului, dar va contribui și la dezvoltarea economică a zonei. Semnarea contractului de finanțare este un exemplu concret în privința implementării angajamentului pe care PNL și l-a luat de a investi în dezvoltarea infrastructurii locale. Este o veste bună pentru locuitorii din Tecuci, care vor beneficia de străzi modernizate și mai sigure", a spus președintele PNL Galați, deputatul George Stângă.
La rândul său, primarul municipiului Tecuci, Lucian Costin, a spus că „am semnat cel mai important contract de finanțare pentru noi, tecucenii. 22 de străzi vor fi modernizate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny". 20 de milioane de lei sunt banii pe care Ministerul Dezvoltării ni i-a pus la dispoziție nouă, tecucenilor, pentru a reabilita și moderniza cele 22 de străzi". 
Totodată, ministrul dezvoltării, Adrian Veștea, i-a felicitat pe tecuceni pentru acest nou contract semnat. „Vreau să vă spun că aveți oameni destoinici acolo. Doar împreună putem să implementăm proiecte și să ducem la bun sfârșit acest program, nu doar pentru județul Galați, ci pentru întreaga România", a adăugat ministrul dezvoltării.
 
 
(P)
Citit 722 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Septembrie 2023 11:04