Oportunitate pentru antreprenori - Goodwill Consulting aduce conferințele „Finanțări pentru mediul privat în 2023” în Galați, Târgu Jiu și Ploiești

Oportunitate pentru antreprenori - Goodwill Consulting aduce conferințele „Finanțări pentru mediul privat în 2023” în Galați, Târgu Jiu și Ploiești
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

După mai multe conferințe dedicate antreprenorilor din diferite colțuri ale țării, Goodwill Consulting continuă seria cu încă 3 conferințe în septembrie: Galați, pe 26 septembrie; Târgu Jiu, pe 28 septembrie; Ploiești, pe 3 octombrie. Acestea reprezintă oportunități pentru antreprenori de a descoperi în detaliu modalitățile prin care pot beneficia de resurse din fondurile nerambursabile în anul 2023.

Bűkfeyes-Rákossy Zsombor, Head of Sales al Goodwill Consulting, va dezvălui perspectivele asupra fondurilor nerambursabile din acest an, printre care și liniile de finanțare din Programele Regionale, precum investiții și sprijin pentru IMM-uri, energie regenerabilă, fabrici de reciclare, investiții productive etc. Totodată, va aborda oportunitățile agricultorilor prin Planului Național Strategic, inclusiv finanțarea pentru pomicultură, irigații, zootehnie sau procesarea produselor agricole. Vor fi prezentate și beneficiile Programului Tranziție Justă, cu un buget important pentru investiții în IMM-uri. Intervențiile din partea audienței vor fi binevenite pentru clarificări suplimentare.

Iată informațiile esențiale pentru fiecare conferință:

  • Galați: marți, 26 septembrie, ora 10:00 - Hotel Mercure, sala Panoramic
  • Târgu Jiu: joi, 28 septembrie, ora 10:00 - Hotel Ramada by Wyndham, sala Dumbrava
  • Ploiești: marți, 3 octombrie, ora 10:00 - Hotel Central, sala Cristal

Această oportunitate de participare se adresează antreprenorilor dornici să își ducă afacerea la următorul nivel și vine cu beneficiul unei înscrieri gratuite. Totuși, vă recomandăm să vă asigurați un loc cât mai curând, deoarece numărul de locuri disponibile este limitat.

Agenda zilelor conferinței este excelent structurată, promovând interacțiunea și schimbul de cunoștințe într-un mod eficient:

  • 10:00 - 10:30: Welcome Coffee
  • 10:30 - 12:00: Finanțările pentru mediul privat în 2023, Bűkfeyes-Rákossy Zsombor,Head of Sales Goodwill Consulting
  • 12:00 - 12:30: Sesiune de întrebări și răspunsuri
  • 12:30 - 14:00: Business Lunch & Networking

Conferințele cu tematica „Finanțări pentru mediul privat în 2023”, create și găzduite de Goodwill Consulting, oferă antreprenorilor oportunitatea de a primi informații cuprinzătoare despre cele mai eficiente strategii de finanțare disponibile în prezent, de a pune întrebări experților din domeniu și, de asemenea, de a împărtăși propriile experiențe.

Pentru a vă alătura evenimentului, vă puteți înscrieți gratuit la una dintre conferințele din Galați, Târgu Jiu sau Ploiești, accesând următorul link: bit.ly/înscriere-conferințe-Goodwill

Cu o prezență solidă pe piața din România de peste 15 ani, Goodwill Consulting s-a transformat într-un sprijin esențial pentru antreprenori începând cu 2008. Portofoliul extins Goodwill Consulting cuprinde de la fonduri nerambursabile la soluții în energie regenerabilă, consultanță în achiziții publice, obținerea de credite bancare și non-bancare, până la obținerea de fonduri de investiții, analize de piață și financiare, precum și internaționalizarea afacerilor în Ungaria. Din 2020, am adăugat automatizarea proceselor prin roboți UiPath pentru a completa paleta de servicii pe care o oferim.

(P)

Citit 1180 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Septembrie 2023 09:29