Modernizarea drumurilor din Comuna Schela - un pas spre un viitor mai bun

Modernizarea drumurilor din Comuna Schela - un pas spre un viitor mai bun
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Comuna Schela trece printr-o perioadă de transformare semnificativă, dovadă fiind proiectele realizate de administrația liberală a primarului Maricel Petrea. Zilele acestea, alături de președintele PNL Galați, deputatul George Stângă, primarul comunei Schela a prezentat stadiul lucrărilor pentru proiectul de modernizare a drumurilor din Schela, un demers esențial pentru îmbunătățirea infrastructurii și calității vieții locuitorilor.
Acest proiect de modernizare a drumurilor este un pas important în direcția corectă. Cu o valoare totală de 26,9 milioane de lei, această investiție beneficiază de o alocare de 8,3 milioane de lei prin intermediul Programului Național de Investiții "Anghel Saligny". Deja s-au finalizat 3,5 kilometri din această tranșă, ceea ce demonstrează angajamentul și eficiența echipei implicate în proiect.
„Modernizarea drumurilor este o necesitate pentru orice comunitate. Infrastructura rutieră de calitate nu numai că facilitează accesul la servicii și resurse, dar contribuie și la dezvoltarea economică a localității, creșterea mobilității, și, nu în ultimul rând, la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor.
Un aspect demn de menționat este efortul depus de administrația locală condusă de domnul Maricel Petrea de a căuta surse de finanțare alternative pentru proiecte importante. Comuna a devenit un exemplu datorită capacității administrației de a atrage fonduri europene, fapt ce dovedește că angajamentul și determinarea pot aduce progres și dezvoltare în fiecare comunitate.
Nu pot decât să îmi exprim mândria față de munca depusă de primarul liberal Maricel Petrea în Schela. Sunt încrezător că această investiție va avea un impact semnificativ asupra traiului din Schela", a spus președintele PNL Galați, deputatul George Stângă.
 
(P)
Citit 1263 ori Ultima modificare Luni, 09 Octombrie 2023 09:24