Noul „model” de coșuri de gunoi

Noul „model” de coșuri de gunoi
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

„Au dispărut coșurile de gunoi stradale - cele portocalii - din oraș... sau dacă a crescut taxa de salubrizare se consideră că nu mai sunt necesare?”, este mesajul pe care l-am primit la redacție din partea unui gălățean. Acesta ne-a trimis două imagini cu ceea ce a mai rămas din două coșuri de gunoi. Din păcate, surprinzător sau nu, cetățenii continuă să folosească respectivul „coș”, dovadă gunoaiele adunate la baza unuia dintre stâlpii de susținere. Iar un al treilea „prototip” de coș de gunoi l-am descoperit chiar noi, zilele trecute, pe strada Domnească, în „buricul târgului”.

La solicitarea noastră, Biroul de presă al Primăriei Galați ne-a comunicat că respectivele coșuri de gunoi au fost vandalizate, dar vor fi înlocuite. Dar nu cu altele similare, suspendate pe stâlpi, ci cu niște coșuri de gunoi mai mari, încăpătoare, fixate în trotuar.

Şi poate, cu ocazia asta, se instalează coşuri de gunoi şi pe trotuarul străzii Brăilei, între Mc Donald's şi Parcul "Corneliu Coposu", unde, în urma lucrărilor succesive care au presupus spargerea trotuarului, nu a mai rămas niciun coş de gunoi.

Citit 2264 ori Ultima modificare Vineri, 10 Noiembrie 2023 22:48

3 comentarii

  • postat de Marius
    Joi, 02 Noiembrie 2023 13:15
    89.136.3.***
    Si ce masuri s-au luat pana acum ? Scuza ca lumea vandalizeaza nu prea mai merge, stim asta deja - ce facem ca si autoritati ?
    Sunt astfel de cosuri care sunt asa de ani. "Vor fi inlocuite" - mai exact cand?
    1
    10
  • postat de Gigel
    Joi, 02 Noiembrie 2023 12:49
    5.13.175.***
    Care distruse, care insusite de "gospodari"....asta e nivelul. Unii arunca pe jos chiar daca au cosul la 2 metri de ei. Si sunt multi .
    0
    12
  • postat de mircea
    Joi, 02 Noiembrie 2023 07:17
    82.79.117.***
    Acesta este noul model propus de către gălățeni!
    0
    18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.