146 de bilete de tratament repartizate în Galați

146 de bilete de tratament repartizate în Galați
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Pentru seria a XVIII-a de tratament balnear din data de 30 noiembrie, Casei Județene de Pensii (CJP) Galați i s-a alocat un număr total de 146 de bilete, care au fost deja repartizate către beneficiari. La momentul actual, nu există bilete de tratament disponibile sau nerepartizate, precizează CJP Galați.

Seriile de plecare sunt în zilele de 30 noiembrie, 1, 2 și 3 decembrie. Biletele de tratament au fost alocate în următoarele stațiuni: Covasna – 16, Vatra Dornei – 2, Amara – 12, Bala – 4, 1 Mai – 2, Herculane – 4, Lacu Sărat – 80, Nicolina – 2, Pucioasa – 4, Sărata Monteoru – 10, Saturn – 6, Căciulata – 2 și Olănești – 2.

Repartizarea biletelor de tratament balnear către beneficiari s-a realizat pe 15 noiembrie, de către Casa Națională de Pensii Publice, în sistem informatic integrat, pe baza cererilor depuse de solicitanți până la această dată, informează CJP Galați.

Relații referitoare la biletele de tratament se pot obține prin telefon, la numărul 0236.410.150.

Citit 1414 ori Ultima modificare Duminică, 19 Noiembrie 2023 17:26

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro