Mijloacele de transport în comun, gătite cu stegulețe
Foto: Anca Melinte

Mijloacele de transport în comun, gătite cu stegulețe
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Chiar dacă adesea ajung mai târziu în stații - din cauza traficului aglomerat sau deviat - mijloacele de transport în comun ale societății Transurb au un aer sărbătoresc. În cinstea Zilei Naționale a României, au fost gătite cu stegulețe tricolore, la fel ca anul trecut.

Mai mult, pe pagina de Facebook a companiei publice de transport a fost postat, în dimineața zilei de 1 Decembrie, un film de prezentare a tot ceea ce înseamnă activitatea de transport public local. "Acordați-ne câteva minute pentru a ne cunoaște!", este îndemnul de început adresat gălățenilor. Cele opt minute video surprind ceea ce se întâmplă în compania de transport de la ora 3,30 dimineața, când sosește în autobază cursa-convenție cu șoferi, până la ora 23,50, când se fac pregătirile pentru o nouă zi. O idee înțeleaptă din partea companiei de a-i invita, fie și virtual, pe cetățeni dincolo de poarta societății.

În altă ordine de idei reamintim că până pe 4 decembrie 2023 programul de transport va fi cel redus, corespunzător zilelor de sâmbătă, duminică și sărbătorile religioase.

Reamintim, de asemenea că până pe 4 decembrie 2023, ora 12,00, vor fi în vigoare restricțiile de trafic pe strada Traian, tronsonul cuprins între strada Roșiori și bulevardul Marea Unire, și pe bulevardul Marea Unire, tronsonul cuprins între strada Regiment 11 Siret (Prelungirea Coșbuc) și strada Navelor.

Citit 1208 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Decembrie 2023 14:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.