Secret Santa în pijamale, la Școala „Mihail Sadoveanu” (FOTO)

Secret Santa în pijamale, la Școala „Mihail Sadoveanu” (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Elevii claselor a VIII-a B, C și D de la Școala Gimnazială "Mihail Sadoveanu" au avut parte de o petrecere aparte, pentru a sărbători, împreună cu profesorii lor și un pic în avans, Crăciunul și bucuria de a dărui.

În "Săptămâna Altfel", profesorii Claudia Pascariu, Loredana Buzoianu și Cristian Eni, împreună cu laboranta Elena Pruteanu, au pus la cale mai multe surprize pentru elevii lor, în cadrul unor petreceri Secret Santa în pijamale. Toată lumea, așa cum se poate vedea din fotografii, a fost extrem de încântată, adolescenții bucurându-se atât de darurile pe care și le-au pregătit unii altora, cât și de dulciurile aduse de profesori, ba chiar și de venirea lui Moș Crăciun, pentru care altfel se consideră prea mari.

Atmosfera relaxată și bucuria de a-și descoperi unii altora ținutele preferate pentru dormit - unele special pentru Crăciun, altele, pur și simplu, frumoase și confortabile - le-au adus tuturor zâmbetul pe buze, încheind frumos ultima săptămână de școală dinaintea vacanței.

Citit 1024 ori Ultima modificare Joi, 28 Decembrie 2023 09:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.