A murit președintele Consiliului Județean Vrancea, liberalul Cătălin Toma
Foto: vrancea24.ro

A murit președintele Consiliului Județean Vrancea, liberalul Cătălin Toma
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Familia liberală regională a primit o lovitură prin moartea președintelui Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, 47 de ani. Potrivit presshub.ro, Cătălin Toma era internat la Institutul Matei Balș din București, unde s-a internat, acuzând o răceală agresivă, la întoarcerea de la Paris, unde participase, la începutul la o reuniune a Congresului Puterilor Locale de la Consiliul Europei.

Cătălin Toma a fost primar al comunei Jariștea, senator, președinte al PNL Vrancea și, din anul 2020, președinte al Consiliului Județean Vrancea, fiind cel care l-a învins pe Marian Oprișan - PSD. La alegerile locale din 2020, Cătălin Toma a adunat 41,54% din voturi, în timp ce Marian Oprişan a strâns 37,9%.

Cătălin Toma era de peste 12 ani liderul filialei PNL Vrancea, fiind absolvent al secției uman-filologie a Liceului Teoretic „Duiliu Zamfirescu” din Odobeşti, Vrancea, și al Facultății de Sociologie, Psihologie şi Pedagogie a Universității București în 1999. A fost profesor la un liceu din Vrancea. 

Citit 1959 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Februarie 2024 11:16

1 comentariu

  • postat de Marian G.
    Duminică, 18 Februarie 2024 00:23
    95.76.0.***
    Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace! Condoleante si putere familiei!
    2
    6

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.