Restricţii de trafic şi un traseu deviat pentru 24 de ore

Restricţii de trafic şi un traseu deviat pentru 24 de ore
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Primăria municipiului Galați anunţă că, sâmbătă, 24 februarie 2024, cu începere de la ora 7,00, se închide traficul rutier pe strada 9 Mai, tronsonul cuprins între strada Nicolae Mantu și strada Octav Băncilă, pentru 24 de ore. Intersecția dintre strada Nicolae Mantu și strada 9 Mai va fi blocată.

Măsura de restricționare a traficului este necesară pentru lucrări de „Extindere si modernizare Drum Centura – Varianta Ocolitoare a municipiului Galați – Deviere utilități" .

În ceea ce privește transportul public, traseul 25 (Shopping City - Cartier Filești) va fi deviat după cum urmează:

- pe sensul de deplasare spre cartier Filești va fi deviat din strada 9 Mai pe strada Pictor Iosif Isser - strada Nicolae Mantu - Calea Smârdan;

-  pe sensul de deplasare spre Micro 13B nu va mai asigura stația Feroviarilor, din strada Nicolae Mantu, intrând direct pe bulevardul Milcov.

„Pe întreaga perioadă a lucrărilor, semnalizarea rutieră temporar instituită poate suporta modificări, în funcție de evoluția lucrărilor. Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier, conducătorii auto și pietonii sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor și atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc.), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare”, transmite Compartimentul de presă al Primăriei municipiului Galați

Citit 3010 ori Ultima modificare Vineri, 01 Martie 2024 19:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.