Sediul ITM Galați, fără curent pe 29 martie

Sediul ITM Galați, fără curent pe 29 martie
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Galați anunță că, vineri, 29 martie, nu va putea asigura obișnuitele operațiuni cu publicul. Motivul este unul nu foarte des întâlnit, și anume acela că sediul ITM nu va avea curent electric timp de cinci ore.

"Conform adresei transmise de Distribuție Energie Electrică România Sucursala Galați, în data de 29 martie 2024 (interval orar 10,00-15,00) se va întrerupe distribuția energiei electrice la Inspectoratul Teritorial de Muncă Galați, deoarece sunt programate lucrări de modernizare a instalației de alimentare cu energie electrică (PT DMSS Țiglina 1). Prin urmare, instituția noastră este în imposibilitate de a prelua orice tip de documente, inclusiv registre de evidență a salariaților și nu va putea elibera parole", informează ITM Galați.

Citit 523 ori Ultima modificare Joi, 28 Martie 2024 15:19

1 comentariu

  • postat de MIMI
    Joi, 28 Martie 2024 19:51
    86.124.200.***
    Lăsați în întuneric, că oricum nu fac nimic pentru banii nesimțiți de mari pe care-i încasează!
    1
    2

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro