Infractor gălăţean adus din Germania

Infractor gălăţean adus din Germania
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

În zilele de 18 şi 19 aprilie, Poliția Română a adus în țară zece persoane, pe numele cărora erau emise mandate de executare a unei pedepse privative de libertate sau mandate de arestare preventivă.

Printre cei zece s-a aflat şi un bărbat de 35 de ani, din judeţul Galați, care era urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. Acesta a fost adus sub escortă din Germania, fiind condamnat de Judecătoria Târgu Bujor la trei ani de închisoare. Cei în cauză au fost încarcerați în vederea executării pedepselor.

Citit 1399 ori Ultima modificare Luni, 22 Aprilie 2024 18:15

1 comentariu

  • postat de Nicusor
    Marți, 23 Aprilie 2024 08:27
    5.13.144.***
    Sa se laude cand ii aduc pe Puiu Popoviciu din Anglia, Sorin Oprescu din Grecia, Alina Bica din Italia, Paul de România din Franta.
    0
    17

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro