"Muzeele, prin ochii copiilor", ediţia a III-a

"Muzeele, prin ochii copiilor", ediţia a III-a
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Miercuri, 22 mai 2024, demarează cel mai mare tur muzeal din judeţul Galaţi. 2.500 de copii din mediul rural și din Tecuci, Târgu Bujor și Berești, precum și de la școlile speciale, vor vizita gratuit muzeele din subordinea Consiliului Județean Galați – Muzeul “Casa Cuza Vodă”, Lapidariul Muzeului de Istorie “Paul Păltănea”, Grădina Botanică, Grădina Zoologică, Muzeul de Artă Vizuală, Muzeul Satului și Muzeul Pescăresc. Este cea de-a treia ediție a proiectului “Muzeele prin ochii copiilor”, finanţarea fiind asigurată de către Consiliul Județean Galați.

În anii precedenţi, peste 10.000 de copii din județ au beneficiat de acest program unic în țară. Fiecare autocar va avea un coordonator de grup desemnat de către Consiliul Județean, care îi va însoți pe copii pe tot parcursul vizitelor. De asemenea, fiecare grup va fi însoţit şi de către cadre didactice.

Citit 706 ori Ultima modificare Marți, 21 Mai 2024 19:03

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro