Cine și-a rezervat loc de parcare poate încărca documentele

Cine și-a rezervat loc de parcare poate încărca documentele
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Potrivit Primăriei Galați, până pe 1 iunie 2024, ora 7,59, persoanele care au rezervat un loc de parcare în parcările de domiciliu/reședință, pot încărca, exclusiv online, cererile pentru atribuire însoțite de documente, pe platforma https://parcari.primariagalati.ro. Există posibilitatea modificării și completării documentelor până la finalizarea perioadei de depunere. Actele trebuie să fie lizibile, conforme cu realitatea și să fie încărcate în integralitate.

„O cerere precompletată se descarcă, se printează, se semnează și apoi se reîncarcă însoțită de restul documentelor: copie B.I./C.I. din care să rezulte că solicitantul are domiciliul în zona/subzona arondată parcării; alte documente obligatorii: act de proprietate, act de donație sau moștenire, proces-verbal de adjudecare, hotărâre judecătorească. Înscrisul privind proprietatea trebuie să fie depus în integralitate; copie certificat de înmatriculare a autovehiculului (sau dovada înlocuitoare a certificatului de înmatriculare valabilă la data depunerii cererii) deținut în proprietate/folosință cu Inspecția Tehnică Periodică (ITP) valabilă la data depunerii cererii; copie asigurare de Răspundere Civilă Auto (RCA) valabilă la data depunerii; copie contract de leasing/contract de comodat/proces-verbal de predare-primire spre folosință a autovehiculului – întocmite pentru o perioadă de cinci ani (sau o perioadă mai mică, cu mențiunea în contract/proces-verbal a posibilității de prelungire până la 5 ani)”, subliniază Primăria.

Tutorialul cu privire la încărcarea documentelor se poate consulta online pe platforma https://parcari.primariagalati.ro.

Citit 1550 ori Ultima modificare Joi, 23 Mai 2024 20:07

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro