Cât a costat transportul suporterilor gălățeni la Sibiu

Cât a costat transportul suporterilor gălățeni la Sibiu
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Potrivit datelor făcute publice pe portalul administrației locale, Primăria municipiului Galați a plătit 246.800 de lei fără TVA Societății Naționale de Transport Feroviar de Călători „CFR Călători” SA pentru servicii de transport feroviar public pe ruta Galați-Sibiu și retur.

Este vorba despre transportul în condiții optime pentru circa 1.000 de suporteri gălățeni care și-au manifestat intenția de a fi prezenți în tribunele stadionului municipal din Sibiu pentru Finala ”Cupei României”. 

Transportul suporterilor gălățeni s-a făcut cu o garnitură feroviară specială, fără opriri intermediare pe traseu.

Citit 2243 ori Ultima modificare Vineri, 24 Mai 2024 19:59

3 comentarii

  • postat de Aurel
    Duminică, 26 Mai 2024 05:48
    86.124.201.***
    Costul excursiilor d-lui Iohanis,tot din bani publici,sunt secrete !... Puteau fi secrete tot asa de bine si costurile acestei deplasari,avand in vedere antecedentele mentionate.
    0
    0
  • postat de un observator
    Sâmbătă, 25 Mai 2024 17:17
    5.13.212.***
    Pucheanu de la PSD iar directorul de la CFR Calatori Galati tot de la PSD. Deci un câștig în familie!
    1
    5
  • postat de Mihai
    Sâmbătă, 25 Mai 2024 07:58
    5.13.133.***
    La performantele Otelului, Pucheanu ar trebui sa returneze (la bugetul local) banii "aruncati pe fereastra" pentru sponsorizari, organizare deplasare cu trenul special a suporterilor la Sibiu, organizare vizionare pe platoul de la Sindicate. Dorinel mai intra in politica ?
    15
    11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro