Mai răsfirați alegerile, băieți!

Mai răsfirați alegerile, băieți!
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Unul dintre cei mai vechi lideri sindicali din România, Bogdan Hossu, președintele Confederației Naționale Sindicale Cartel Alfa, a fost prezent pentru o zi la Galați, pentru a participa la consiliul general al filialei locale, care va fi condusă și în următorii patru ani tot de Romică Gîrneață.

Cu acest prilej, una din întrebările pe care i le-am adresat lui Bogdan Hossu a fost următoarea: Din punct de vedere al măsurilor care se promit sau care se iau, o campanie electorală este un moment bun, sau rău, pentru sindicate?

"O perioadă electorală este bună pentru sindicate, pentru că obligă decidenții să se aplece asupra priorităților cetățenilor, respectiv ale membrilor de sindicat, care sunt un segment al ansamblului populației. Din punctul nostru de vedere, ar trebui ca, la viitoarea modificare a Constituției, să se schimbe și cadența alegerilor parlamentare și locale. Adică să fie tot din patru în patru ani, dar decalate, astfel încât unele să cadă la mijlocul intervalului dintre celelalte. Deci, practic, de la o rundă de alegeri la alta, să existe o perioadă de numai un an și jumătate, doi, ceea ce ar obliga decidenții să fie în campanie aproape tot timpul, deci mult mai focalizați pe problematica cu care cetățeanul se confruntă", a răspuns liderul Cartel Alfa.

Citit 957 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2024 17:32

1 comentariu

 • postat de Iancu Jianul
  Vineri, 31 Mai 2024 11:48
  5.13.200.***
  Romania nu are nici sindicate nici dene A... nici zgarzi de mediu.. doar toxic! NADA de PAPURA GUINEE! Totul este o simulare si un simulacru!
  Dar natura ne va forma... la cum cresc preturile... nu vom mai avea nevoie de ele in cati-va ani!
  0
  2

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro