Firmă de ambarcațiuni din Galați, amendată de Garda de Mediu

Firmă de ambarcațiuni din Galați, amendată de Garda de Mediu
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

În urma unui control la o unitate din Galați specializată în construcții și reparații de ambarcațiuni sportive și de agrement, comisarii Gărzii de Mediu Galați au depistat mai multe nereguli. Acestea constau în depozitarea necorespunzătoare a deșeurilor periculoase și reciclabile în amestec, în butoaie și recipiente de diferite dimensiuni, lipsa documentelor necesare autorizării activității de construire și reparare a ambarcațiunilor din punct de vedere al protecției mediului, precum și lipsa evidenței gestionării deșeurilor și a documentelor privind trasabilitatea acestora.

Ca urmare, comisarii gălățeni ai Gărzii de Mediu au impus interzicerea desfășurării activităților până la obținerea autorizației de mediu, colectarea separată a deșeurilor și predarea acestora către unități autorizate și transmiterea formularelor de transport deșeuri către autorități.

Conform legislației de mediu, s-a aplicat o amendă de 50.000 de lei și s-a dispus sistarea activităților desfășurate la punctul de lucru din Galați.

„Aceste măsuri și sancțiuni au fost aplicate pentru a asigura conformitatea cu reglementările de mediu și protecția sănătății publice”, afirmă Garda de Mediu Galați într-o informare, fără să precizeze numele firmei sancționate.

Citit 5635 ori Ultima modificare Luni, 24 Iunie 2024 18:24

2 comentarii

 • postat de Rosca
  Miercuri, 26 Iunie 2024 13:57
  86.120.239.***
  La iesire din Galați vis a vis de borcan da unu cu fiare vechi foc la cabluri toata noaptea.
  Nu-l mai vede nimeni
  0
  0
 • postat de Un patit
  Marți, 25 Iunie 2024 10:02
  82.79.138.***
  Nu a cotizat unde trebue, genul de nereguli, prezentate aici, sunt mai peste tot si ploua…
  1
  11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro