Hipermarketurile din oraș, verificate de DSP

Hipermarketurile din oraș, verificate de DSP
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) Galați au efectuat controale la mai multe hipermarketuri din oraș. O astfel de acțiune, desfăşurată la magazinul Lidl din Micro 13B, a urmărit verificarea respectării normelor igienico-sanitare cu privire la modul de colectare, depozitare temporară și eliminare a tuturor tipurilor de deșeuri provenite din unitate. De asemenea, reprezentanții DSP au verificat modul de colectare și depozitare a deșeurilor reciclabile de la populație prin sistemul automat aflat în exteriorul hipermarketului.

"S-au constatat deficiențe privind depozitarea temporară a deșeurilor reciclabile până la eliminare, acestea fiind depozitate în mare măsură direct în spațiile de desfacere din magazin, întrucât spațiul de depozitare al unității este limitat. Au fost date recomandări cu termene imediate și permanente pentru eliminarea deșeurilor și colectarea conformă doar în spațiul special amenajat; aprovizionarea cu mărfuri în limita spațiilor de depozitare și expunere din unitate. A fost luată măsura aplicării unei sancțiuni contravenționale societății, cu amendă în valoare de 6.000 de lei", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Galați, Liliana Iordăchescu.

Aceasta susține că au mai fost verificate, pe aceeași temă, magazinul Carrefour Express din incinta Winmarkt, hipermarketul Kaufland din cartierul Micro 40, precum și hipermarketul Supeco, unde nu au fost găsite deficiențe.

Citit 1189 ori Ultima modificare Marți, 09 Iulie 2024 18:20

1 comentariu

 • postat de macarie banu
  Joi, 11 Iulie 2024 10:43
  89.137.225.***
  e veche!.....aleoo!...bah,vezi ca venim...da.da,azi...pe la 11 asa. Saru' maanaaa dom' inspector!!!!...da,da......ce numar are masina?!....bah! vezi ca e deschis. Gata,s-a controlat. Fara jena.....
  0
  0

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro