Cinci șoferi au fost prinși cu alcool la bord, în weekend

Cinci șoferi au fost prinși cu alcool la bord, în weekend
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Acesta a fost rezultatul testelor pe care le-au făcut polițiștii gălățeni în decursul weekendului, verificările cu aparatele Drager arătând că numărul șoferilor care se urcă la volan în stare de ebrietate rămâne o constantă greu de stârpit, la fel ca și năravul acestora de a se pune, inconștient, în pericol pe ei înșiși, și pe ceilalți participanţi la trafic.

Cinci conducători auto, din Galați și din mediul rural, au fost depistați "pozitiv" la testele pentru alcool, într-unul dintre cazuri fiind vorba despre o alcoolemie foarte mare. Este vorba despre un bărbat de 44 de ani, din Galați, oprit în zona Doja. În privința acestuia, etilotestul a arătat valoarea de unu la mie alcool pur în aerul expirat, ceea ce l-a recomandat direct pentru analize de sânge, reținerea permisului de conducere și dosar penal.

Același traseu l-au urmat și ceilalți patru "protagoniști" ai seriei. Este vorba despre tot atâția bărbați, cu vârste cuprinse între 31 și 55 de ani, trei depistați în municipiul Galați și unul la Nicorești. Valorile alcoolemiilor indicate de etilotest în cazul acestora au fost cuprinse între 0,44 și 0,95 la mie. Toți au rămas fără permise și sunt cercetați pentru fapte care le pot aduce condamnări la închisoare între unu și cinci ani.

Citit 787 ori Ultima modificare Luni, 11 Septembrie 2023 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.