Gălăţeni depistaţi la volan băuți sau drogați

Gălăţeni depistaţi la volan băuți sau drogați
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În nopțile weekendului trecut, polițiștii gălățeni au depistat doi bărbați care s-au urcat la volan după ce consumaseră băuturi alcoolice sau substanțe psihoactive.

Primul dintre aceștia, un gălățean de 21 de ani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Constantin Levaditi din oraș, în jurul orei 22:20. "Conducătorul auto a fost testat atât pentru consumul de băuturi alcoolice, cât și pentru cel de substanțe psihoactive. În primul caz, rezultatul a fost negativ, însă în cel de-al doilea caz au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive", a spus agent șef principal Ciprian Stoica, purtător de cuvânt al IPJ Galați.

Cel de-al doilea, un bărbat de 36 de ani, din municipiul Galați, a fost oprit în trafic pentru un control, pe strada Minerului din Cuca, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 01:30, iar în urma testării cu aparatul etilotest a fost indicată valoarea de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"Ambii conducători auto au fost conduși la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise, precum și a alcoolemiei, fiind întocmite dosare penale pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe", a mai spus agent șef principal Ciprian Stoica.

Citit 865 ori Ultima modificare Luni, 09 Octombrie 2023 19:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.