Un șofer mort de beat a fost ”mirosit” în trafic

Un șofer mort de beat a fost ”mirosit” în trafic
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cutezanța unui bărbat de a se urca la volan după ce a consumat băuturi alcoolice îl va costa libertatea pe un gălățean de 51 de ani, din comuna Foltești, județul Galați, care în drumul său a dat nas în nas cu oamenii legii. Deși era vizibil băut, omul a refuzat să sufle în etilotest.  

Șoferul turmentat a fost depistat de polițiștii de la Poliția Rădești în timp ce conducea un autoturism în localitatea de domiciliu, în jurul orei 23:40. Modul sinuos în care acesta conducea autovehiculul a atras atenția oamenilor legii, care l-au oprit pentru control. Deși omul mirosea puternic a alcool, acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

„A fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. La data de 29 octombrie 2023, Serviciul Clinic de Medicină Legală Galați a emis buletinul de analiză toxicologică din care reies valorile: la prima probă o alcoolemie de 1,67 %, iar la cea de-a doua probă o alcoolemie de 1,42 %”, a spus agent-șef principal Ciprian Stoica, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Galați. Gălățeanul va fi cercetat acum pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citit 692 ori Ultima modificare Luni, 30 Octombrie 2023 17:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.