Unde sunt radarele în weekend

Unde sunt radarele în weekend
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Sâmbătă, 23 martie, radarele Poliției Rutiere vor fi amplasate, în municipiul Galați, pe străzile Nicolae Bălcescu, Macului și Calea Smârdan. În județ, șoferii prezenți pe șosele vor fi monitorizați pe DN 25, în localitățile Ivești și Barcea, precum și pe DJ 251, în comunele Smârdan și Pechea. Pe DN 26, radare vor fi prezente la Vânători și Ijdileni, iar pe DE 581, la Munteni și Priponești.

Duminică, 24 martie, radarele Poliției Rutiere vor fi amplasate, în municipiul Galați, pe străzile Cloșca, Prelungirea Brăilei și Stadionului. În județ, șoferii prezenți pe șosele vor fi monitorizați pe DN 25, în localitățile Independența și Liești, precum și pe DJ 251, în comunele Pechea și Cudalbi. Pe DN 26, radare vor fi prezente la Tulucești și Șivița, iar pe DE 581, la Munteni și Berheci.

Citit 2474 ori Ultima modificare Vineri, 22 Martie 2024 15:45

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro