Lansarea proiectului „Modernizare Parc Carol (fost Parc CFR)”

Lansarea proiectului „Modernizare Parc Carol (fost Parc CFR)”
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Galați în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „Modernizare Parc Carol (fost Parc CFR)”, Cod MySMIS 134164, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 – „Sprijinirea regenerării economice și sociale a comunităților defavorizate din mediul urban”, Prioritatea de investiții 9.1 - „Reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială, prin măsuri integrate”, Apel de proiecte nr. POR/2019/9/9.1/1/7regiuni.

Obiectivul general al proiectului constă în reabilitarea și dezvoltarea funcțională a parcului Carol.

Obiectiv specific: Spațiu urban de recreere și petrecere a timpului liber creat pentru comunitate.

În cadrul proiectului sunt prevăzute următoarele lucrări principale: crearea unui circuit coerent al aleilor pietonale ce leagă diferite zone de interes: circuit romantic, labirint, zona de gradene, picnic, un mini parc ca un puzzle colorat, aleea istoriei Galațiului, oglinda de apa, jeturi, cascada, minifântâna; dotarea cu mobilier urban adecvat cadrului și grupuri sanitare; dotarea cu echipamente de fitness și cu echipamente de joacă; accentuarea zonelor verzi întinse, de tip peluză; instalarea unui sistem de iluminare ambiental; fasonarea vegetației și plantări noi; sistem de dren, de irigații, reabilitare rigolă; montaj echipamnete supraveghere video, sonorizare, wi-fi; amenajare parcare, corp administrativ.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 9.613.081,87 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 9.420.820,24 lei.

Durata de implementare a proiectului: 01.06.2019 - 30.04.2022

Date de contact: Manager proiect – Vals Vergiliu Sorin - Director Direcția Servicii Comunitare de Utilități Publice în cadrul Primăriei municipiului Galați, tel. 0236307705, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

(P)

Citit 9508 ori Ultima modificare Marți, 22 Iunie 2021 14:32