Modernizarea sistemului de monitorizare și avertizare pentru siguranța cetățenilor din comuna Tudor Vladimirescu

Modernizarea sistemului de monitorizare și avertizare pentru siguranța cetățenilor din comuna Tudor Vladimirescu
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

UAT COMUNA TUDOR VLADIMIRESCU, în calitate de beneficiar, cu sediul în comuna Tudor Vladimirescu, județul Galați, anunță lansarea proiectului cu titlul ”Modernizarea sistemului de monitorizare și avertizare pentru siguranța cetățenilor din comuna Tudor Vladimirescu, județul Galați”, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta C10 Fondul Local, Investiția I.1.2. – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local), I.1.3.– Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde- puncte de reîncărcare vehicule electrice.

Titlu apel: PNRR/2022/C10/I.1.2., PNRR/2022/C10/I1.3., Runda 1.

Perioada de implementare a proiectului este de 12 luni, în intervalul 14.02.2023-14.02.2024.

Obiectivul Proiectului este realizarea unui sistem de monitorizare și avertizare pentru creșterea sigurantei cetățenilor din comuna Tudor Vladimirescu, județul Galați, dotarea și funcționarea Centrului de Monitorizare în timp real a situației din comuna și realizarea unui sistem Wi Fi în spațiile publice.

Valoarea cheltuielilor eligibile aferente Proiectului este de 1.004.590,65 lei, inclusiv TVA.

Codul proiectului: C10-I1.2-746.

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României.

Pentru informații suplimentare despre derularea proiectului, puteți contacta Primăria Comunei Tudor Vladimirescu, județul Galați , Primar Gheorghe Costel, telefon:0236.828603, adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 (P)

Citit 1418 ori Ultima modificare Vineri, 03 Martie 2023 17:15