Reabilitarea moderată a Scolii Generale Prival din comuna Tudor Vladimirescu, județul Galați

Reabilitarea moderată a Scolii Generale Prival din comuna Tudor Vladimirescu, județul Galați
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

UAT COMUNA TUDOR VLADIMIRESCU, în calitate de beneficiar, cu sediul în comuna Tudor Vladimirescu, județul Galați, anunță lansarea proiectului cu titlul ”Reabilitarea moderată a Scolii Generale Prival din comuna Tudor Vladimirescu, județul Galați”, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta C10 – Fondul Local, Investiția I.3 Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale, I.1.3. – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde - puncte de reîncărcare vehicule electrice.

Titlu apel: PNRR/2022/C10/I3, PNRR/2022/C10/I1.3, Runda 1.

Perioada de implementare a proiectului este de 24 de luni, în intervalul 14.02.2023-14.02.2025.

Obiectivul Proiectului îl reprezintă creșterea performanței energetice a clădirii Școlii Generale Prival prin realizarea de investiții de reabilitare moderată a clădirii, în vederea reducerii consumului de energie primară și a emisiilor de CO2, asigurând totodată îmbunătățirea confortului, sănătății și siguranței elevilor, cadrelor didactice și personalului auxiliar al instituției de învățământ – beneficiari direcți ai investiției.

Valoarea cheltuielilor eligibile aferente Proiectului este de 1.483.717,54 lei, inclusiv TVA.

Codul proiectului: C10-I3-837.

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României.

Pentru informații suplimentare despre derularea proiectului, puteți contacta Primăria Comunei Tudor Vladimirescu, județul Galați, Primar Gheorghe Costel, telefon: 0236.828603, adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

 

(P)

Citit 1035 ori Ultima modificare Vineri, 03 Martie 2023 17:03