Elaborare studii de fundamentare și de specialitate a PUG și elaborarea în format GIS a acestuia

Elaborare studii de fundamentare și de specialitate a PUG și elaborarea în format GIS a acestuia
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

 

Comunicat de presă 

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

  

Unitatea  Administrativ-Teritorială Comuna  Smârdan,  județul  Galați a semnat cu  Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de   Coordonator de Investitii pentru Planul National de Redresare si Rezilienta , contractul de finanțare nr. 131227 din 21.11.2022 pentru  proiectul  ” Elaborare studii de fundamentare și de specialitate a PUG și elaborarea în format GIS a acestuia”, C10-I4-404 în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 – Fondul   Local  I.4  - Elaborarea/actualizarea în format GIS a documentațiilor de amenajare a teritoriului și de planificare urbană I.1.3 – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – puncte de reîncărcare vehicule electrice Titlu apel: PNRR/2022/C 10/I4,  PNRR/2022/C 10/I1.3, Runda 1.

Obiectivul general al proiectului constă în eficientizarea procesului de autorizare a construcțiilor și de a oferii mai multă stabilitate și transparență investițiilor prinactualizarea în timp real a informațiilor privind mediul construit și de a crește accesul digital la documentele de amenajare a teritoriului și de urbanism.

Obiectivul specific al proiectului constă în contractarea serviciilor de management de proiect; contractarea serviciilor de proiectare; elaborarea proiectului tehnic; emiterea autorizației de construire; contractarea serviciilor se supervizare lucrări; atribuirea contractului de execuție lucrări; realizarea lucrărilor de construcție; recepția lucrărilor; contractarea serviciilor și realizarea măsurilor de informare și publicitate; realizarea raportărilor în conformitate cu cerințele ghidului solicitantului.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 365.490,63 lei cu TVA  iar durata de implementare a proiectului este 8 de luni.

Date de contact: Manager proiect – Zlate Ionel, Administrator Public – comuna Smârdan, județul Galați, tel.0236830020, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

(P)

Citit 569 ori Ultima modificare Joi, 06 Aprilie 2023 19:10