Reabilitare moderată a școlii gimnaziale din satul Ungureni, comuna Munteni, județul Galați

Reabilitare moderată a școlii gimnaziale din satul Ungureni, comuna Munteni, județul Galați
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Comunicat de presă

PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

UAT COMUNA MUNTENI, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „REABILITARE MODERATĂ A SCOLII GIMNAZIALE DIN SATUL UNGURENI, COMUNA MUNTENI, JUDETUL GALATI”, cod proiect C10-I3-3041, finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României, Componenta C10 – Fondul Local, Operațiunea I.3 Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătați serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale.

Contractul de finanțare a fost încheiat între Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei în calitate de Autoritate de Management și UAT Comuna Munteni, în calitate de Beneficiar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.865.587,34 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 1.865.587,34 lei, finantare nerambursabila alcătuită din: Valoare eligibilă din PNRR 1.567.720,45 lei, respectiv Valoare TVA aferentă cheltuielilor eligibile din PNRR: 297.866,89 lei. Cheltuielile neeligibile necesare implementării proiectului vor fi asigurate de UAT Comuna Munteni.

Obiectivul general al proiectului este asigurarea cadrului necesar pentru dezvoltarea durabilă a localității Munteni prin investiții în infrastructura locală care vor susține reziliența și tranziția verde a zonelor urbane și rurale, precum și reducerea disparităților teritoriale la nivel regional, intraregional și intra-județean.

Obiectivul specific al proiectului este reabilitare moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți furnizarea de servicii publice de către unitățile administrativ-teritoriale.

Durata de implementare a proiectului este de 24 luni de la semnarea contractului de finanțare, de la data de 07.03.2023 până la data de 07.03.2025.            

Informaţii suplimentare se pot obţine la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., telefon: 0236/832.644, responsabil proiect: OPREA DANUȚ.

(P)

Citit 528 ori Ultima modificare Marți, 28 Martie 2023 13:05