Dotarea și punerea în funcțiune a centrului de monitorizare în timp real a situației din comuna Smârdan

Dotarea și punerea în funcțiune a centrului de monitorizare în timp real a situației din comuna Smârdan
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

 

Comunicat de presă 

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

  

Unitatea  Administrativ-Teritorială Comuna  Smârdan,  județul  Galați a semnat cu  Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de   Coordonator de Investitii pentru Planul National de Redresare si Rezilienta , contractul de finanțare nr. 1430 din 05.01.2023 pentru  proiectul ”Dotarea și punere în funcțiune a centrului de monitorizare în timp real a situației din comuna Smârdan”, C10-I1.2-473 în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 – Fondul   Local I.1.2 – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde - ITS/alte infrasctructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local)  Titlu apel: PNRR/2022/C 10/I1.2, Runda 1.

Obiectivul general al proiectului constă în implementarea unor sisteme de supraveghere video, la standarde de calitate europeana conduce la imbunatatirea climatului de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea criminalitatii si mai mult duce la atractivitatea zonei prin atragerea de familii tinere si de noi investitori pentru zonele cu destinatie comerciala/industriala. Realizarea sistemului de supraveghere video contribuie la indeplinirea domeniului specific de actiune – Ordine publica.

Obiectivul specific al proiectului constă în contractarea serviciilor de management de proiect; contractarea serviciilor de proiectare; Elaborarea proiectului tehnic; emiterea autorizației de construire; contractarea serviciilor se supervizare lucrări; atribuirea contractului de execuție lucrări; realizarea lucrărilor de construcție; recepția lucrărilor; contractarea serviciilor și realizarea măsurilor de informare și publicitate; realizarea raportărilor în conformitate cu cerințele ghidului solicitantului.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 468.476,84 lei cu TVA  iar durata de implementare a proiectului este 12 de luni.

Date de contact: Manager proiect – Zlate Ionel, Administrator Public – comuna Smârdan, județul Galați, tel.0236830020, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

(P)

Citit 830 ori Ultima modificare Joi, 06 Aprilie 2023 19:09