Modernizarea stațiilor de autobuz în comuna Smârdan, prin implementarea conceptului de mobilier urban inteligent

Modernizarea stațiilor de autobuz în comuna Smârdan, prin implementarea conceptului de mobilier urban inteligent
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

 

Comunicat de presă 

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

  

Unitatea Administrativ-Teritorială Comuna Smârdan, județul Galați a semnat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de Coordonator de Investitii pentru Planul National de Redresare si Rezilienta , contractul de finanțare nr. 1429 din 05.01.2023 pentru proiectul   ” Modernizarea stațiilor de autobuz în comuna Smârdan, plin implementarea conceptului de mobilier urban inteligent", C10-I1.2-483 în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 – Fondul Local I.1.2 –  Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde - ITS/alte infrasctructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local)  Titlu apel: PNRR/2022/C 10/I1.2, Runda 1.

Obiectivul general al proiectului constă în creșterea gradului de confort și securitate a călătorilor; reducerea amprentei de carbon; încurajarea folosirii transportului public .

Obiectivul specific al proiectului constă în prospectarea pieții; contractarea serviciilor și realizarea măsurilor de informare și publicitate; realizarea raportărilor în conformitate cu cerințele ghidului solicitantului; contractarea de serviciilor de proiectare; emiterea autorizației de construire; contractarea serviciilor de supervizare lucrări; atribuirea contractului de execuție lucrări; realizarea lucrărilor de construcție; recepția lucrărilor.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 351.480,78 lei cu TVA  iar durata de implementare a proiectului este 12 de luni.

Date de contact: Manager proiect – Zlate Ionel, Administrator Public – comuna Smârdan, județul Galați, tel.0236830020, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

(P)

Citit 1182 ori Ultima modificare Joi, 06 Aprilie 2023 19:16