Comunicat de presă

Comunicat de presă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

 

Comunicat de presă

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

 

 

UAT Comuna Ghidigeni, Județul Galați demarează proiectul cu titlul: „Înființare centru de zi pentru copii în comuna Ghidigeni, județul Galați ", finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României și fonduri naționale.

Numele beneficiarului: UAT Comuna Ghidigeni, Județul Galați

Titlu proiect: ÎNFIINȚARE CENTRU DE ZI PENTRU COPII ÎN COMUNA GHIDIGENI, JUDEȚUL GALAȚI

Program: Apel de proiecte gestionat de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare si Reziliență al României și din fonduri naționale.

Obiectivele proiectului:

Obiectivul general: înființarea unui serviciu social fără componentă rezidențială – cod serviciu social 8891CZ-C-II, în vederea asigurării incluziunii sociale și prevenirii separării copilului de familiile aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din comuna Ghidigeni, prin construcția, dotarea și funcționarea infrastructurii de servicii sociale. Prin proiect se vizează creșterea standardului de civilizație in vederea dezvoltării durabile.

Obiectivele specifice: obținerea documentațiilor necesare pentru demararea activităților proiectului, construirea și dotarea centrului de zi pentru copii, întreprinderea de servicii sociale pentru 42 de copii aflați in risc de abandon școlar, dar și pentru alte categorii de copii care au nevoie de tipul de servicii sociale oferite prin centrul înființat.

Valoarea totală a proiectului: 1.928.811,11 lei inclusiv TVA, din care valoarea eligibilă din PNRR (fără TVA): 1.632.869,90 lei, valoare TVA aferentă cheltuielilor eligibile din PNRR 265.561,21 lei.

Data începerii și finalizării proiectului: mai 2023-decembrie 2024

Codul proiectului: 708598980

Date de contact:

UAT Comuna Ghidigeni, sat Ghidigeni, județul Galați,

e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,

tel: 0236.868.202,

persoana de contact: Eugen TĂBĂCARU – Reprezentant legal.

 

 

(P)

Citit 1764 ori Ultima modificare Vineri, 02 Februarie 2024 13:52