Dezvoltarea sistemului de management local prin implementarea unui sistem de monitorizare și siguranță a spațiului public la nivelul comunei Corod, județul Galați

Dezvoltarea sistemului de management local prin implementarea unui sistem de monitorizare și siguranță a spațiului public la nivelul comunei Corod, județul Galați
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

  

Comunicat de presă

PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

  

UAT COMUNA COROD, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „DEZVOLTAREA SISTEMULUI DE MANAGEMENT LOCAL PRIN IMPLEMENTAREA UNUI SISTEM DE MONITORIZARE ȘI SIGURANȚĂ A SPAȚIULUI PUBLIC LA NIVELUL COMUNEI COROD, JUDEȚUL GALAȚI”, cod proiect C10-I1.2-1126, finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României, Componenta C10 – Fondul Local, Operațiunea I.1.2. – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local).

Contractul de finanțare a fost încheiat între Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltarii și Administrației în calitate de Autoritate de Management și UAT Comuna COROD, în calitate de Beneficiar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.025.152,28 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 1.025.152,28 lei, finanțare nerambursabilă alcătuită din: Valoare eligibilă din PNRR 861.472,50 lei, respectiv Valoare TVA aferentă cheltuielilor eligibile din PNRR: 163.679,78 lei. Cheltuielile neeligibile necesare implementării proiectului vor fi asigurate de UAT Comuna Corod.

Obiectivul general al proiectului este asigurarea cadrului necesar pentru dezvoltarea durabilă a localității Corod prin investiții în infrastructura locală care vor susține reziliența și tranziția verde a zonelor urbane și rurale, precum și reducerea disparităților teritoriale la nivel regional, intraregional și intra-județean.

Obiectivul specific al proiectului este asigurarea infrastructurii TIC a localității Corod, în vederea asigurării managementului local.

Durata de implementare a proiectului este de 24 luni de la semnarea contractului de finanțare, de la data de 07.02.2023 până la data de 07.02.2025                           

Informaţii suplimentare se pot obţine la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., telefon 0236/864.002, responsabil proiect: TENIE DUMITRU.

(P)

Citit 886 ori Ultima modificare Marți, 28 Martie 2023 13:06