Dotarea cu laborator inteligent a Liceului Tehnologic “Paul Bujor” - Berești la Liceul Tehnologic “Paul Bujor” - Berești din Beresti, județul Galați

Dotarea cu laborator inteligent a Liceului Tehnologic “Paul Bujor” - Berești la Liceul Tehnologic “Paul Bujor” - Berești din Beresti, județul Galați
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

 

Comunicat de presă

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

 

„Dotarea cu laborator inteligent a Liceului Tehnologic “Paul Bujor” - Berești”

la Liceul Tehnologic “Paul Bujor” - Berești

din Berești, județul Galați

 

Liceul Tehnologic “Paul Bujor” – Berești anunță începerea implementării proiectului intitulat „Dotarea cu laborator inteligent a Liceului Tehnologic “Paul Bujor” - Berești” și având codul 2082.

Proiectul se va derula în perioada 15.01.2024 – 31.01.2025, are o valoare totală de 351.209,46 lei și va fi finanțat integral printr-un ajutor financiar nerambursabil acordat în cadrul apelului de proiecte „Dotarea cu laboratoare inteligente a unităților de învățământ secundar superior, a palatelor și a cluburilor copiilor” din Planul Național de Redresare și Reziliență, Pilonul VI. Politici pentru Noua Generație, Componenta 15. Educație, Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației, Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ.

Obiectivele proiectului sunt:

  • Dezvoltarea programelor de învățământ și a proiectelor educaționale
  • Crearea unor programe de susținere a elevilor
  • Dezvoltarea continuă a personalului didactic
  • Îmbunătățirea experienței de învățare a elevilor

 

Realizarea obiectivelor proiectului va avea un impact pozitiv asupra actului educațional, o învățare digitală de calitate și inovatoare fiind captivantă și interactivă, completând metodele tradiționale și oferind platforme de colaborare și de creare de cunoștințe.

Persoana de contact: Carmen Constantin

E-mail contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

 

 

 

 

(P)

Citit 878 ori Ultima modificare Joi, 01 Februarie 2024 11:55