Extinderea rețelei de apă și canalizare la Smârdan

Extinderea rețelei de apă și canalizare la Smârdan
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Primăria Smârdan a anunțat câștigarea unei finanțări de 6,6 milioane de lei fără TVA, prin Planul Național de Redresare şi Reziliență (PNRR), pentru extinderea rețelei de apă și canalizare pe 14 străzi sau segmente de străzi: Anghel Saligny, Bogdan Vodă, Constantin Prezan, Corneliu Coposu, Costache Negri, Eremia Grigorescu, Eroilor, George Bacovia, Horea, Ion Antonescu, Mărăști, Mușat, Ștefan Cantacuzino și Tudor Arghezi, conform primarului Silviu Zinică.

Extinderea rețelei de apă și canalizare în comuna Smârdan este un proiect care se referă la comunele cu un număr de locuitori mai mare de 2.000 și vizează în general managementul sustenabil al sectorului de apă și apă uzată, pentru accelerarea accesului populației la servicii de calitate, conform directivelor europene.

Obiectivul programului este de a îmbunătăți capacitatea operatorilor regionali, calitatea și eficiența colaborării dintre aceștia și autoritățile locale, precum și asigurarea sustenabilă a apei, în sensul creșterii gradului de acces al populației rurale la rețeaua de apă și canalizare. Proiectul urmează să intre în licitație.

Citit 1629 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 06:18

1 comentariu

  • postat de AdyGL
    Joi, 07 Martie 2024 07:20
    92.86.16.***
    Asta inseamna sa fii traseist si sa iti schimbi culoarea politica dupa cum bate vantul. Cameleonul este la putere in zilelele astea.
    1
    3

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.