Noi apartamente pentru tineri la Tecuci

Noi apartamente pentru tineri la Tecuci
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

La Tecuci se vor construi 26 de noi apartamente pentru tineri, în valoare de 14,5 milioane de lei (respectiv 3 milioane de euro), cu finanțare nerambursabilă obținută prin Planul Național de Redresare şi Reziliență. Locuințele vor fi construite în zona unităților militare din oraş.

"Proiectul este o noutate absolută pentru Tecuci, fiind primele locuințe ce vor fi construite la standard Near Zero Energy Building", respectiv consum de energie din exterior aproape zero", ne-a precizat primarul Lucian Costin.

La capitolul proiecte finalizate, s-a dat în folosință stadionul municipal, cu o întârziere mare față de momentul finalizării lucrărilor, fapt care, pe rețelele de socializare, i s-a imputat primarului. Acesta a acuzat procedurile de predare greoaie, dat fiind faptul că un obiectiv nu poate fi dat în folosinţă fără toate avizele de funcționare, mai ales cel de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Stadionul este utilizat de cele două cluburi locale, unul privat și altul aflat sub patronajul Ministerului Educației.

Citit 3202 ori Ultima modificare Luni, 08 Iulie 2024 14:28

2 comentarii

 • postat de Ion
  Luni, 15 Iulie 2024 15:07
  37.251.223.***
  112.000 €/apartament?!!??!
  0
  7
 • postat de Un cetatean
  Joi, 11 Iulie 2024 02:03
  86.120.91.***
  de ce s-ar numi apartamente pentru tineri si nu doar apartamente? aia mai netineri nu pot cumpara? sau is dotate cu camera pentru sex, camera pentru schimbat scutece, camera home cinema ... au camere mici si inghesuite si is asa de scumpe ca doar daca esti tanar ai sansa sa cumperi pe 40 de ani rate
  0
  10

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro