Contract atribuit pentru consolidarea blocului N6

Contract atribuit pentru consolidarea blocului N6
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Pentru consolidarea și renovarea blocului N6, scara 5, de pe strada Domnească nr. 16 Centru - imobil afectat de o explozie puternică în urmă cu aproape patru ani, Primăria Galați a atribuit contractul de lucrări. Valoarea se ridică la 2,3 milioane de lei, iar ofertantul câștigător este asocierea Rikko Steel SRL - Rochem SRL. Durata contractului de execuție după predarea amplasamentului este de 12 luni.

"În cadrul proiectului cu fonduri prin Planul Național de Redresare și Reziliență sunt prevăzute lucrări de consolidare; realizare șarpantă din lemn cu învelitoare din tablă tip țiglă, cu jgheaburi și burlane; lucrări de izolații pereți cu vată minerală bazaltică; montare tâmplărie exterioară din PVC cu geam termoizolant triplu; lucrări de izolații și reparații pe casa scării; realizarea de instalații electrice pe casa scării (conductori, întrerupătoare, lămpi cu led); montarea de jaluzele exterioare de aluminiu pe fațada sud; instalarea de panouri fotovoltaice etc.", transmite Primăria Galați, într-un comunicat de presă.

Citit 3385 ori Ultima modificare Duminică, 23 Iunie 2024 17:45

1 comentariu

 • postat de Zic și eu ...
  Marți, 25 Iunie 2024 10:20
  5.2.208.***
  Ce mișto, doar după 4 ani ...
  3
  14

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro