Accident lângă trecerea de pietoni. Un bărbat este în stare gravă

Accident lângă trecerea de pietoni. Un bărbat este în stare gravă
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Un bărbat a ajuns în stare foarte gravă la spital, duminică după-amiază, după ce a fost lovit în plin de o mașină pe DN 25, la Independența.

Potrivit primelor informații, pietonul s-ar fi angajat în traversarea drumului în apropierea unei treceri, dar totuși în afara perimetrului în care traversarea este considerată regulamentară. Șoferul unei mașini care venea dinspre Galați l-a observat târziu și nu a avut vreme să reducă viteza, așa cum cere legea în apropierea marcajelor pietonale.

În urma impactului, pietonul a fost rănit și după ce a primit primul ajutor de la martori, a fost dus la spital cu o ambulanță sosită în urma apelului pe 112. Polițiștii au ajuns și ei la fața locului și fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

Citit 5523 ori Ultima modificare Luni, 08 Aprilie 2024 16:15

Mai multe din această categorie:

2 comentarii

  • postat de Geos
    Luni, 08 Aprilie 2024 07:16
    5.13.153.***
    Daca reduci viteza in apropierea trecerilide pietoni ba vine peste tine cate un tir grabit, ba te iau la faruri "colegii", ba te depășesc chiar pe trecerea de pietoni.

    Sa mai vorbim de legislația inepta care obliga soferii sa acorde prioritate pietonilor ... doar daca sunt pe sensul lor de mers?
    7
    2
  • postat de Gigel
    Duminică, 07 Aprilie 2024 18:04
    5.13.212.***
    Sunt multi care se arunca si pe trecere dar mai ales pe langa trecere fara sa se uite daca vine ceva.Mai sunt si aia care sunt cu ochii in telefon, jale cu ei.De parca pierd ceva daca lasa telefonul cateva secunde.Tara de prosti.
    5
    43

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro