Șofer băut propus pentru arestare preventivă

Șofer băut propus pentru arestare preventivă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Șoferul care pe 10 martie a fost prins la volanul unui autoturism băut și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule a primit mandat de reținere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței, cu propunerea de arestare preventivă, de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor.

Reamintim că duminică, 10 martie, în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Rădești au depistat în flagrant delict un bărbat de 35 de ani, din Foltești, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 242, în interiorul localității de domiciliu, sub influența alcoolului. Rezultatul testării a fost de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul fiind condus la Spitalul Orășenesc Târgu Bujor, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul nu deține permis auto pentru nicio categorie de vehicule.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

"În urma probatoriului administrat de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Bujor și Secției 5 Poliție Rurală Rădești, față de bărbatul de 35 de ani a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă", a explicat agent-șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Galați.

Citit 2389 ori Ultima modificare Marți, 12 Martie 2024 14:45

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.