17 posturi libere la Direcţia de Asistenţă Socială

17 posturi libere la Direcţia de Asistenţă Socială
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Direcţia de Asistenţă Socială a municipiului Galaţi a scos la concurs nu mai puţin de 17 funcţii publice de execuţie vacante. Instituţia are nevoie de un consilier juridic la compartimentul juridic, dar şi de consilieri clasa I, grad debutant, grad superior sau grad principal la compartimentele financiar, buget, venit minim garantat, serviciul ajutoare încălzire şi la alte departamente din cadrul acestei instituţii.
Reamintim că, în urma organigramei aprobate de consilierii locali, Direcţia de Asistenţă Socială s-a desprins din cadrul aparatului de specialitate al primarului şi s-a transformat într-o structură cu personalitate juridică şi organigramă proprie, pentru că aşa prevede legea.

Citit 10442 ori Ultima modificare Duminică, 15 Iulie 2018 17:41

1 comentariu

 • postat de Marius
  Luni, 16 Iulie 2018 14:37
  5.2.205.***
  Nu incercati sa va inscrieti la concurs in vederea examinarii pentru ca va pierdeti timpul. Jocurile pentru ocuparea pozitiilor sunt facute deja. Tocmai pentru ca angajarile in sistemul de stat se fac legal, pe pile, angajatii sunt habarnamisti si au acum niste salarii uriase cu tickete de vacanta mai nou(1800 lei/salariat!!!) plus o gramada de sporuri. Cu toate acestea, in Romania, aparatul de stat este la pamant fara a sti ce inseamna obiective de performanta! Sa vedeti cum cei din primarie sau CJ se anunta intre ei cand se mai scoate cate un post pentru a mai baga cate o ruda...Sa vedeti cum agenti SRI lucreaza sub acoperire la Primarie, CJ, Sanepid, Finante...
  1
  18
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.