Primăria Galaţi face din nou angajări

Primăria Galaţi face din nou angajări

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Primăria municipiului Galaţi a anunţat că organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a trei funcţii publice de execuţie vacante, din cadrul aparatului de specialitate al primarului. Municipalitatea are nevoie de un consilier, clasa I, grad debutant, la Biroul Relaţii Externe şi Investitori, de un inspector, clasa I, grad principal, la Compartiment Întocmire Buget, şi de un consilier, clasa I, grad asistent, la Biroul Coordonare Lucrări şi Intervenţii. Concursurile cuprind trei etape succesive - selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă şi interviu. Condiţiile necesare pentru a aplica pentru aceste posturi, fişele corespunzătoare acestora, precum şi biliografia necesară pot fi citite pe site-ul Primăriei, www.primariagalati.ro.

Citit 7938 ori Ultima modificare Duminică, 21 Octombrie 2018 18:29

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro